1970. április 22-én Denis Hayes amerikai egyetemi hallgató mozgalmat indított el a Föld védelmében. Azóta a diákból az alternatív energiaforrások világhírű szakértője lett. Már mozgalmának megindításakor több mint 25 millió amerikai állt mögé, ma pedig szinte az egész Földre kiterjed az általa kezdeményezett mozgalom.

A világ eljutott arra a pontra, hogy a Föld napját nem csak ünnepelni kell, hanem tenni, sokat tenni azért, hogy szűkebb és tágabb környezetünkben megóvjuk a levegőt, a vizeket, növényeket, madarakat, állatokat.

"Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?" - Így hangzik a Föld napja mozgalom egyik jelmondata. A Merkapt Zrt. úgy gondolta, hogy segít megváltoztatni a világot és az emberek elé tárja a környezetünk védelmére jelentős, megújuló energia üzletág kiemelkedő termékeit. Csak, hogy a nagy neveket említsem a Biodom, Daikin, Vaillant, Riello mellett bemutatuk saját termékünket a Walltherm felületfűtési rendszert

. Kiállítási helyszínek: Dunakeszi Auchan, Soroksári Auchan, Maglódi Auchan

Kiállítás megtekinthető: 2010. április 25.-ig.

Standunkon regisztrálhatnak a "Lakossági Nyílt Napra a Megújuló energiáról" oktatás sorozatunkra!

A Föld nem a miénk, csak kölcsön kaptuk. Gondoljunk gyermekeinkre, unokáinkra: hogy ők is szabadon lélegezhessék be a levegőt, futkoshassanak a mezőn, a patak parton, kirándulhassanak "tiszta" erdeinkben! Tanítsuk meg őket arra, hogyan védjék, tiszteljék környezetüket, és a Földet, amin élnek.  

auchan megujulós kiállítás