Az idén 20 éves Merkapt Zrt. születésnapi ünnepsége a IX. Budapesti Nagy Sportágválasztóval egy időben került megrendezésre, négy különböző rendezvény keretében. Az idő kegyes volt hozzánk, így minden eddigi statisztikát felülmúlva, a szeptember 16.-17-i hétvégén mintegy 20.000 ember látogatott ki a Sportközpontba és sokan közülük kipróbálták a Merkapt sátornál megrendezett Merkapt Olimpiát is. A Merkapt Olimpia keretében egyszerű sport-, és játékeszközökkel buzdítottuk mozgásra a kicsiket és a nagyokat. A legnagyobb sikert a buborékfújó versenyek aratták, ahol a kísérő pedagógusok és szülők is lelkesen részt vettek a vidám küzdelemben. 

Péntek este kiemelt ügyfeleinkkel ünnepeltünk – hiszen az aktív és sportos életmód elkötelezettjeként a Merkapt nem is tarthatta volna máshol születésnapját, mint egy kerti-party helyszínné avanzsált sportpályán. A programot a 4 őselem -víz, tűz, föld, levegő- jegyében álmodtuk meg, a Benkó Dixiland Band zenekar Merkapt Jazz Band formációja pedig a látványelemeket egészítette ki páratlan zenéjével. Az est két fő attrakciója a föld elemet megtestesítő Rippel fivérek bemutatója, valamit a fergeteges tűztánc, tűzugrás produkció volt. 

A vendégek között támogatott sportolóink társaságát is élvezhettük; velünk ünnepelt Risztov Éva, Koroknai Máté és Pulai Imre is, aki a Rippel Brothers meglepetés produkció egyik főszereplőjeként is szórakoztatta a közönséget. Az est házigazdájaként Fülöp Ildikó ügyvezető igazgató mellett, a 17-szeres kenu VB és EB bajnok Csabai Edvint üdvözölhettük.

 

 


A Merkapt Olimpia szombaton ismét sok érdeklődőt vonzott; ezúttal partnereinket is bevontuk a játékba, akik családjukkal látogattak el a Merkapt sátorhoz. Pihenésképpen a grillsarokban vendégül láttuk őket egy kis ebédre és házi készítésű limonádéra. Az igazán szerencsés „olimpikonok” sporteszközökkel is gazdagodhattak a Merkapt születésnapja alkalmából; a Merkapt standon pedig a szorgalmasan „dolgozó” arcfestők pedig számos királylányt, pókembert varázsoltak a gyerekekből.


A szombati nap nemcsak a Merkapt Olimpián résztvevőknek tartogatott izgalmas pillanatokat, hanem a Merkapt Sárkányhajó Csapatának is, akik a Lágymányosi Öbölben vettek részt a Sárkányhajó Országos Bajnokságon és a születésnaposokhoz méltóan, két aranyérem mellett a cégek közti versenyben az éves összesített versenyt is kupagyőzelemmel zárták. A szombat este zártkörű céges születésnapi bulival folytatódott a Merkapt cégcsoport dolgozói, kollégái számára, ahol a svédasztalos vacsorából felhalmozott fölösleges kalóriákat azonnal leolvasztotta rólunk a Zumba Centrum csapata, ráadásul egyenesen egy Miami-ból érkezett világsztárral, Matrin Del Villarral mozgatták meg a Merkapt dolgozókat.


A születésnapi meglepetések egész évben folytatódnak, érdemes rendszeresen honlapunkra látogatni és figyelni hírleveleinket!