walltherm logoTegye fűtési rendszerét energiatakarékossá, spóroljon gázszámláján a Főnix-renszer elemeivel. A felületi fűtések-hűtések elterjedésének okai egyrészt a kellemes hőérzet és a korszerű fűtési energiát előállító berendezések pl. kondenzációs kazánok, hőszivattyúk, napkollektorok technikai fejlődése és a folyamatos, egyre nagyobb ütemben növekvő energia megtakarítás. Természetesen az optimális és minden szempontból korszerű fűtési rendszerekkel akkor érhető el tökéletes eredmény, ha azt az épület egészével összhangba hozták és arra vonatkozó releváns adatok alapján tervezik meg.

A MERKAPT Kft. WALLTHERM felületfűtés-hűtési rendszere minden szempontból megfelel az elvárásoknak. A csővezeték anyaga 8 és 10 mm-es átmérőben PB (oxigéndiffúzió ellen védett – EVOH - polibutilén), 16 és 20 mm-es méretben PE-RT (oxigéndiffúzió ellen védett polietilén), az idomok és toldóhüvelyek anyaga PPSU. A WALLTHERM csőrendszer elemei (csövek, idomok) rendelkeznek DWGW, KIWA és OVGV minősítésekkel. A WALLTHERM rendszerrel szerelt felület fűtés-hűtések helyes tervezés és kivitelezés után kielégítik helyiségek komfortjával szemben támasztott igényeket.

A WALLTHERM hűtés-fűtés rendszerre 5 év rendszergarancia érvényes. A garancia feltétele, hogy rendszer WALLTHERM csövekből és idomokból legyen összeállítva, valamint a kivitelezés szakszerűen, a szerelési útmutatónak megfelelően történjen.

Főnix-rendszerrel kapcsolatos bővebb információ, tervezés és konkrét árajánlat kérésével forduljon hozzánk bizalommal.

walltherm tervezési segédlet

walltherm tervezési segédlet