Verseny a föld alatt!

A Merkapt számára az egyik legkiemelkedőbb hazai verseny az Underworld hegyikerékpáros verseny, ami több szempontól is kilóg a megszokott, hétköznapi események közül. De miért is szeretjük mi ezt annyira:

  • Az egyik legextrémebb sportrendezvény az országban. Új értelmet nyert a hegyi kerékpározás, hiszen nem a hegyen, hanem a hegyben, pontosabban egy több, mint 150 éves pincerendszerben tekernek a versenyzők.
  • A Merkapt SE telephelye adja a helyszínt, ami az egyik legizgalmasabb, vadregénybe illő környezetet biztosít.
  • A hegyikerékpáros csapatunk is indul a versenyen.
  • Fülöp Miki barátunk, kollégánk szívét-lelkét beleteszi a szervezésbe, ami jól látszik a végeredményen.
  • Saját kollégáink is segítenek a verseny lebonyolításában.
  • Reklám szempontól az egyik legerősebb média megjelenést biztosítja számunkra.

Hogyan járult a Merkapt a rendezvény sikeréhez?

A szervezés technikai biztosításán túl négy helyszíni megjelenést nyújtottunk:

A Hajdu boiler gyártó segítségével sikerült teljesen egyedi, igazi gépész kerékpártárolókat kihelyeznünk. A Merkapt bringapont érdekessége, hogy a csőkígyó, ami a kerékpárokat tartotta ugyan az a csőkígyó, ami a Hajdu boilerek belsejében a vizet tárolja.

A versenyzők és a csapattagok részére ingyenes szűrt ivóvizet biztosítottunk, hogy a szükséges vízutánpótlással ne legyen gondjuk. A BWT aquaboy (egyébként otthoni használatra kifejlesztett, a Merkapt üzleteiben is kapható) szűrővel kezelt vizet, lehűtöttük és mosolygós hostesslányok segítségével szervíroztuk.

A Merkapt frissítő ponton szendvicseket, hot-dogot és bolognai spagettit vásárolhattak a résztvevők. Külön érdekessége a "büfé"-nek, hogy szinte családi üzemeltetésben besegítő Merkaptos ifjoncok segédkeztek a kiszolgálásban.

Sajnos a földalatt elég nehezen tudtuk megoldani a szurkolást ezért egy kis trükköt kellett alkalmaznunk. Nagyon fontosnak találtuk, hogy a pincében is legyenek bíztatva a kerékpárosok, ezért bevetettük a virtuális szurkolóinkat. A rendezvény előtt a helyszínen, néhány lelkes kolléga főszereplésével (Kiss Brigitta, Juházs Zsuzsa, Ilyés László,Bónis Csaba, Szilágyi László) leforgattunk egy kisfilmet, amit végtelenítve láthattak és hallhattak a projektorral kivetített falon a sportolók.

Íme a Merkapt vírtuális szurkoló csapata: