Szállítási és fizetési feltételek
 

Tájékoztatjuk minden kedves vásárlónkat, hogy a rendelés leadásakor a rendszer által automatikusan visszaigazolt szállítási költség tájékoztató jellegű! A szállítási költség végső összegéről minden esetben egyik munkatársunk fog egyeztetni.

Egyedi rendelés feltételei:

A megrendelés alapján a Szállító köteles a fenti áru(kat) átadni, Megrendelő pedig köteles az(oka)t átvenni és az árukat megfizetni. Az átadás időpontjáról Szállító értesíti a Megrendelőt, majd 1 héten túli tárolás esetén az átadásig a nettó végszámla 1%-a/nap tárolási költséget számít fel. A megrendelés teljes értékének a fizetett előleg feletti része az átvételkor, egy összegben esedékes. Megrendelő részére olyan áruk szállítása történik, amelyek értékesítése változatlan állapotban és áron más vevő részére lehetetlen, vagy csak aránytalan nehézséggel lehetséges, ezért Megrendelő az általános egyoldalú elállási jogáról lemond. Megrendelő elállási jogával csak akkor élhet, ha Szállító a megrendelt árut határidőre nem szállítja le, vagy hibásan teljesít. Amennyiben Megrendelő a Szállító teljesítése ellenére mégsem veszi át az árut, a Szállító jogosult a kifizetett előleget kötbér címén megtartani, követelheti az áru átvételét, a fennmaradó vételár kifizetését, a tárolási díjat, valamint az esetleges ezen összegeken felül felmerült kárának megtérítését. Az átvett előleg igazolásáról a Merkapt Kft. előleg számlát állít ki, mely egyben az átvétel elismerésül szolgál.  

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Saját tehergépkocsival történő kiszállítás

Szállítás megoldható futárral, fizetni lehet utánvét vagy előre utalással. Több futár céggel is dolgozunk lehetőleg a legkedvezőbb szállítási költséget kalkulálva. Saját gépjármű parkunkkal is vállalunk szállítást kizárólag előre utalással. Az aktuális szállítási költség a rendelés végén látható. Értékesítőink véglegesítik a rendelést és a szállítási költséget és a szállítási határidőt! Termék típustól függően változhat a szállítás költsége!

Általános díjszabásunk szerződött partnereink számára:
Budapest területén belül és agglomerációban (30 km)
15 000 Ft + ÁFA

30 km feletti távolság esetén az oda-vissza út fizetendő
390 Ft + ÁFA/km díjban

A szállításokat gyűjtőfuvarba szervezzük, a szállítási időpontot visszaigazoljuk. A szállítás háztól-házig értendő, a kiszállított áru lerakodásáról és behordásáról kérjük gondoskodni szíveskedjenek. A pontos díjszabás részleteiről kérdezze kollégáinkat! A fuvardíjak az áru fajtájától függően változhatnak. 

Kérje részletes ajánlatunkat!

_____________________________________________________________________________________________________________________________

Futárszolgálat

Cégünk a Pannon XP Kft. futárszolgálattal szállíttat.

Díjszabásuk minden fizetési mód esetén:

0 – 5 kg – 2039 Ft + ÁFA (Br. 2590 Ft)
5,1 – 20 kg – 3142 Ft + ÁFA (Br. 3990 Ft)
20,1 – 40kg – 4008 Ft + ÁFA (Br. 5090 Ft)


Utánvétes vásárlás esetében pénzkezelési költség kerül felszámolásra az alábbiak szerint:

1 – 50.000 Ft –  543 Ft + ÁFA (Br. 690 Ft)
50.001 – 100.000 Ft – 1173 Ft + ÁFA (Br. 1490 Ft)
100.001 – 300.000 Ft  – 2197 Ft + ÁFA (Br. 2790 Ft)
300.001 – 500.000 Ft – 4323 Ft + ÁFA (Br. 5490 Ft)

Futárszolgálattal való szállítás esetén van lehetőség utánvéttel, helyszínen bankkártyával és előreutalással is fizetni. 

A bankkártyás fizetés révén Ön kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. A kiválasztott áruk megrendelése után Önt az Unicredit Bank fizetőoldalára irányítjuk, ahol a jelenleg elérhető legbiztonságosabb, titkosítással lebonyolított tranzakción keresz-tül fizethet bankkártyájával. Vásárlóinknak csak annyi a dolga, hogy a fizetési mód kiválasztásánál "fizetés bankkártyával" feliratra kattintsanak, majd a Bank fizetési szerverén a kártya számát, lejárati dátumát, valamint a hátoldalán található ellenőrzőkódot (CVC/CVV) megadják. A Bank a dombornyomott VISA és Mastercard, Visa Electron (a kártyát kibocsátó bank döntésétől függően), valamint azon Maestro kártyákat fogadja el, melyekhez ellenőrzőkód (CVC) került kibocsátásra. Amennyiben az Ön Maestro bankkártyáján ilyen nem található, érdeklődjön Bankjánál.

A kizárólag elektronikus használatra kibocsátott bankkártyákat csak abban az esetben fogadhatjuk el, amennyiben annak használatát a kártyát kibocsátó bank engedélyezi! Kérjük, érdeklődjön bankjánál, hogy az Ön kártyája felhasználható-e interneten keresztül lebonyolítandó vásárláshoz.

Az Ön személyes adatainak védelme a Merkapt Zrt. és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben megadott, azonosításra alkalmas, személyes jellegű ada-tok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 1992. évi LXIII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Amennyiben megtalálható raktárkészleten a termék, úgy az a feladást követő 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerül.

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni! 

_____________________________________________________________________________________________________________________________

FoxPost csomagautomata

Jelenleg webáruházunkban alapértelmezetten nem elérhető a Csomagautomatás átvételi mód. Igény esetén természetesen megoldható ez a fajta szállítás is, erről kérjük, egyeztessen munkatársunkkal a web@merkapt.hu e-mail címen!

Tudnivalók a Foxpost szolgáltatásáról:

Foxpost szolgáltatásunkat bruttó 1780 Ft-ért veheti igénybe, amennyiben rendelése nem haladja meg a maximum 25 kg-ot, valamint az automatába helyezhető legnagyobb csomagméretet (60 x 36 x 62 cm)!

Az itt található információk a gyártó által megadott adatok. A gyártók a termékek adatait bármikor, előzetes bejelentés nélkül megváltoztathatják. Változásért, eltérésért nem tudunk felelősséget vállalni!