Fürdőszobai termékek

 

Szaniterek

 

 

Csaptelepek

 

 

Zuhanykabinok

 

 

Zuhanytálcák

 

 

Fürdőszobabútorok

Kádak

Csőradiátorok

Öblítő tartályok

 

 

A fürdőszoba az otthon lelke és minden titok hordozója. Mesél az ott lakók szokásairól, praktikumával, színeivel megalapozza az élénkítő reggelek és a relaxáló esték hangulatát. Zömében fix berendezésekből áll, így a megfelelő burkolat, csempe és berendezések kiválasztása évekre meghatározza sajátosságait. 

Manapság a fürdőszoba nem csak otthonunk elszigetelt része, de követi a lakás atmoszféráját, illeszkedik annak stílusához, így kialakításánál nagyon sok szempont játszik főszerepet. A X. kerületi Maglódi úton és a Hungária körúton lévő Merkapt Fürdőszobaszalonok szakképzett munkatársai valamennyi elképzelés megvalósításában kreatív partnerek!

Sőt! Álmait szó szerint megvalósítjuk; 3 dimenziós látványterv (Living Wall) segítségével fürdőszobatervét a Materiál Centerben lévő fürdőszoba szalonunkban 3 dimenzióban, a Maglódi úti szalonunkban Magyarországon egyedülálló módon 3 dimenziós életnagyságban megtekintheti! Mivel a tervet széles termékpalettánkból választva készítjük el, így a tervezés és kivitelezés között csak egyetlen lépésre van szükség: kiválasztani azt a fürdőszobát, ami a legjobban illik Önhöz!