Sport

Társadalmi szerepvállalás

Cégünk a sport és az aktív életmód támogatója. Fontos számunkra a környezettudatosság és a környezetvédelem mellett az egészséges, aktív, sportos életmód támogatása is.

Egyéni szponzorációk

Támogatott sportolóink között a teljesség igénye nélkül olyan figyelemreméltó tehetségek szerepeltek, mint a világbajnok Magyar Rafting Csapat, az olimpiai bajnok úszónô Risztov Éva, vagy a világbajnok maratoni kenus Kövér Márton és az olimpiai bajnok kenus Vajda Attila. A cégünk nevét is viselô Merkapt Kôbánya SC színei alatt az ország legkiválóbb sakkozó gyermekei is szponzoráltjaink közé tartoznak.

Sport rendezvények

NAGY SPORTÁGVÁLASZTÓ

Nem csak támogatjuk a legnagyobb hazai utánpótlás sport rendezvényt a Nagy Sportágválasztót, de kollégáink alapító tagjai, szervezôi is ennek az évente több, mint 100 000 embert megmozgató országos eseménynek. A Budapesti Nagy Sportágválasztó helyszíne a MERKAPT SPORTKÖZPONT.

BÉCS-POZSONY-BUDAPEST ULTRAMARATHON

2011-tôl a nemzetközi, 3 országon átnyúló futóversenynek, a Bécs-Pozsony-Budapest Ultramarathonnak is állandó támogatói vagyunk, sôt saját csapattal rendszeresen versenyzôként is erôsítjük a versenyt.

UNDERWORLD KUPA extrém hegyikerékpáros verseny

A MERKAPT sportközpontunk alatt húzódó több kilométeres barlangrendszer szolgál helyszínéül a világ egyik legérdekesebb föld alatti mountenbike versenyének.

Támogatott sportolóink

 

Kozák Danuta

 

 

Fekete Ádám

 

Kövér Márton

 

Merkapt Sárkányok

 

Női rafting csapat

 

Vajda Attila