Keresett kifejezés: mika
  • Keresés a termékek között (2)
  • Keresés a cikkek között (0)
Raktáron (szállítási idő 1-3 munkanap)
Cikkszám
MIKA-6EU.V TURBÓ

Raktáron (szállítási idő 1-3 munkanap)
Nettó ár:
296 535 Ft
Bruttó ár:
376 600 Ft
db
Raktáron (szállítási idő 1-3 munkanap)
Cikkszám
MIKA-6E-G.V


LEGFŐBB TULAJDONSÁGOK:


Láng modulációs vezérlés, digitális funkció kijelzések
Automata légtelenítési funkció
Elektromos ionizációs gyújtás
Rendszer (víz) nyomás ellenőrző funkció (eltérés esetén lekapcsolja a készüléket)
Biztonsági működés ellenőrzés (szivattyú, vízhőfok)
Váltószelepes (MIKA-6E-G.V) kivitelben is (fűtés + meleg víz ellátás indirekt tárolóval)
Indirekt tároló vezérlés


A MIKA készülékcsalád azon tagja amelyik Auróra vezérlő panellel szerelve és régi parapetes konvektor helyére felszerelhető.


A garvitációs készülékeinket maximum 55 cm-es falvastagságig javasoljuk. A felett a MIKA-6EU TURBÓ ventilátoros készülékeinket ajánluk.
Zárt égésterű, biztonságos, lakótértől elhatárolt levegő be- és füstgáz (C11) kivezetés.
Kis méret, magas hatásfok (95%) 3,5-6 kW közötti automatikus szabályozás. Egyenletes meleg, minimum 30%-os energiamegtakarítás mellett.
A konvektorokhoz képes alacsonyabb füstgáz hő, és káros anyag kibocsájtás. A fűtésrendszer minden esetben legyen túlméretezve, mert 10-12 kW-nyi radiátor is rárakható egy készülékre. Egy készülékkel 30-80 m2 -es lakás fűtése és a V jelű változatával a meleg víz ellátása oldható meg. Nagyobb terület fűtés igényéhez akár két készülék is beüzemeltethető.


A MIKA-6E-G.V készülék alap paraméterei, jellemzői megyegyeznek a MIKA-6E-G készülékével. Alap paramétereket, jellemzőket lásd: MIKA-6E-G

A V jelölés egy váltószelepre utal, amivel a fűtés mellett meleg víz ellátásra is alkalmas. Lehetőség szerint a készüléket a lehető legközelebb szereljük a fürdőszobához, ezzel is csökkentve a csövezés hosszát és bonyolultságát.


Beépítve tartalmazza az összes kiegészítő szerelvényt (váltószelep+elektronikus szabályozás)
A rendszer működéséhez szükséges egy indirekt tároló felszerelése is a fürdőszobába. A váltószelep látja el a váltást a fűtés,- illetve a meleg víz funkció között az igényeknek megfelelően.
Egy 80 l-es tartály teljes felfűtési ideje hőfoktól és típustól függően 30-70 perc, az után fűtés 20-30 perc. A meleg víz ellátás elsőbbséget élvez, a 30-70 perces fűtéskiesés nem számottevő. A fűtésfunkció 24 órás intervallumot figyelembe véve kb. 10 óra.


Ahhoz, hogy a nyári üzemmódban - amikor csak melegvíz igény van - ne melegedjelek a radiátorok, a radiátorokhoz visszacsapó szelep szerelését javasoljuk.
Raktáron (szállítási idő 1-3 munkanap)
Nettó ár:
295 783 Ft
Bruttó ár:
375 644 Ft
db